Adil İçel İlkokulu

Vizyon: 1. Toplum içinde uyumlu ,kendine güvenen ,mutlu olabilen bireyler yetiştirmek, 2. Başkalarının haklarına saygılı ,kendi haklarına sahip çıkabilen çağdaş bireyler yetiştirmek, 3. İlgilenen,keşfeden ,sorgulayabilen,problem çözebilen bireyler yetiştirebilmek, 4. Öğrencileri her yönden ortaöğretime hazırlayabilmek 5. Okulumuzu hem fizik,hem de teknolojik olarak en üst seviyeye çıkarmaya çalışmak, 6. Öğrencilerin ailelerini eğitim öğretim sürecine aktif olarak katılmalarını sağlamak, 7. Okulun çevre ile olan ilişkilerini artırarak toplumsal değişmelere okulun öncülük etmesini sağlamaktır.

Misyon: Okul alarak amacımız ; çağdaş,demokratik ,laik,hukuk kurallarına saygılı bireyler yetiştirmektir. Her çocuğun bir yeteneği olduğu inancıyla bu yeteneği ortaya çıkartıp, kişilik sahibi,kendisiyle ve toplumla barışık ,başarılı,topluma yararlı bireylerin ortaya çıkacağı bir eğitim öğretim ortamı yaratmaktır.

Başarılar: beyaz bayrak-okul sağlığı-beslenme dostu okul

Saatler: okul saati:08:50-14:20
Isınma: kalorifer
Yabancı Dil: ingilizce